
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta mit Trüffel und Ei
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Öl zum Einfetten
-
Eier4
-
Kalbsfond450 g
-
Salz½ TL
-
Sahne200 g
-
Polenta (Maisgrieß)80 g
-
Wintertrüffel80 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2110 kJ /
504 kcal
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBreznknödel mit Feldsalat und Speck
1ωρ. 15 λεπτ.
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 λεπτ.
Arancini Siciliani
5ωρ.
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 λεπτ.
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 λεπτ.
Cheese Fries
45 λεπτ.
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1ωρ. 30 λεπτ.
Kumpir
1ωρ. 15 λεπτ.
Tofu-Reis
50 λεπτ.
Gefüllte Spinattortillas
1ωρ.
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 λεπτ.
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 λεπτ.