Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

4.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • unsalted butter
    60 g
  • pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
    100 g
  • shallots halved
    50 g
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinch
  • pork fillet
    500 g
  • water
    1000 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)
    250 g
  • celeriac cut in small pieces (1-2 cm)
    250 g
  • double cream
    100 g
  • ground nutmeg
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 868 kcal / 3631.5 kJ
Πρωτεΐνη 62 g
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 32 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων