Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

4.3 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
600 g

Υλικά

A réaliser la veille
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 175 g d'eau
  • 220 g de sucre en poudre
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 75 g de cacao en poudre non sucré

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 600 g

Νάτριο 88.1 mg
Πρωτεΐνη 24.2 g
Θερμίδες 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Λιπαρά 56.5 g
Φυτικές ίνες 27.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 34.8 g
Υδατάνθρακες 266.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων