
Συσκευές & Αξεσουάρ
Graupen-Erbsen-Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl3 EL
-
Butter20 g
-
Graupen200 g
-
Weißwein50 g
-
Geflügelfond heiß450 g
-
Salz1 TL
-
Erbsen, TK200 g
-
Schweinefilet in 8 Medaillons (à ca. 60 g)480 g
-
Pfeffer2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
2241 kJ /
535 kcal
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLangos klassisch
1ωρ. 30 λεπτ.
Reis mit Huhn und Pilzen
1ωρ.
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4ωρ.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1ωρ.
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1ωρ.
Süßkartoffel-Chili
50 λεπτ.
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 λεπτ.
Leberkäse Pizza Style
2ωρ. 40 λεπτ.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1ωρ.
Sauerkraut-Eintopf
40 λεπτ.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 λεπτ.