Fiadoni

Fiadoni

4.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 pezzi

Υλικά

Pasta
  • di farina tipo 00
    500 g
  • uova
    4
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di latte
    50 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di formaggio rigatino a pezzi (2-3 cm), tipico abruzzese
    200 g
  • di formaggio di pecora o vaccino, semi stagionato a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • uova
    6
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di lievito istantaneo per torte salate
    10 g
Terminare la preparazione
  • tuorlo leggermente sbattuto
    1

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 260 kcal / 1088 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 13.9 g
Υδατάνθρακες 20.4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων