
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quinoasalat mit Trauben und Käse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Bergkäse in Stücken250 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Quinoa250 g
-
Wasser1200 g
-
Porree in Ringen (1 cm)350 g
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Limettensaft40 g
-
Olivenöl60 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
dunkle Weintrauben kernlos, halbiert350 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1464 kJ /
350 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello Tonnato
24ωρ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Auberginenpüree
30 λεπτ.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1ωρ.
Coleslaw - Amerikanischer Krautsalat
4ωρ. 20 λεπτ.
Würziger Dinkelnudelsalat
40 λεπτ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Orientalischer Kartoffelsalat
2ωρ.
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25 λεπτ.
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 λεπτ.
Erbsen-Nudel-Salat
2ωρ. 15 λεπτ.