Focaccia apulienne

Focaccia apulienne

4.4 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
    150 g
  • d'eau
    250 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de farine de blé
    350 g
  • de semoule de blé dur fine
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
  • gousses d'ail (προαιρετικό πεδίο)
    2
  • tomates cerise coupées en deux
    20
  • d'origan déshydraté
    1 pincée
  • de gros sel
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 579 kcal / 2422 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 13.7 g
Υδατάνθρακες 104.1 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων