
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cremespinat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehen nach Geschmack und Größe2 - 3
-
Weizenmehl, glatt20 g
-
Schlagobers150 g
-
Salz1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Blattspinat, frisch500 g
-
Wasser (προαιρετικό πεδίο) je nach gewünschter Konsistenz50 g
-
Sauerrahm (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
657 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
499 kJ /
119 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pürees
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Pürees
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Semmelfülle
1ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Kartoffelklöße
25ωρ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Rührei-Muffins
35 λεπτ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Selleriepüree mit Honig
45 λεπτ.
Spätzle
30 λεπτ.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 λεπτ.