
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜炒肉絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油30 克
-
雪菜 , 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽、切絲20 克
-
糖½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
161 kcal /
672 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

元氣便當菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν