雪菜炒肉絲

雪菜炒肉絲

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 豬肉絲
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 雪菜 , 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽、切絲
    20 克
  • ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 161 kcal / 672 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 3.7 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων