豉香松阪豬

豉香松阪豬

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 松阪肉 , 切片
    400 克
  • 薄鹽醬油
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    10 克
  • ,切片
    20 克
  • 蒜頭 , 切片
    3 顆
  • 豆豉 ,略拍扁
    2 大匙
  • , 切片
    ½ 枝
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) , 切片
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 248 kcal / 1039 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 15.4 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων