
Συσκευές & Αξεσουάρ
豉香松阪豬
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
松阪肉 , 切片400 克
-
薄鹽醬油2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油10 克
-
薑 ,切片20 克
-
蒜頭 , 切片3 顆
-
豆豉 ,略拍扁2 大匙
-
蔥 , 切片½ 枝
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) , 切片10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
248 kcal /
1039 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

元氣便當菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν