Prawn and trout terrine with horseradish cream

Prawn and trout terrine with horseradish cream

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Terrine
  • oil spray for greasing
  • peeled raw prawns (approx. 180 g)
    20
  • hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
    150 g
  • cream cheese
    120 g
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • lemon juice
    40 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pouring (whipping) cream
    70 g
  • water
    700 g
Horseradish cream
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • ground horseradish
    2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    6 sprigs
  • green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
  • micro herbs to serve
  • lemon wedges, to serve
  • bread of choice, to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 349.5 kcal / 1468.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.8 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 764.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων