Strüdel salato di zucca e ricotta

Strüdel salato di zucca e ricotta

3.8 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
    600 g
Impasto
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di ricotta fresca , scolata dal siero (vedere consigli)
    170 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di ricotta fresca , scolata dal siero (vedere consigli)
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di gorgonzola piccante a cubetti
    100 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 1130 kJ / 270 kcal
Πρωτεΐνη 13.9 g
Υδατάνθρακες 28.8 g
Λιπαρά 11.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων