
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sicilian Caponata
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
123 kcal /
515 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Marinades
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Jersey Royal Potato Salad
40 λεπτ.
Carrot and Coconut Salad
5 λεπτ.
Peshwari Naans
2ωρ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Coconut and Coriander Chutney
5 λεπτ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Καμία βαθμολογία
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.