
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling and Topping
-
Gruyère cheese cut in pieces120 g
-
olive oil20 g
-
red onions halved80 g
-
garlic clove1
-
brown mushrooms, fresh sliced250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
Paptert Filling and Assembling
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
maize flour white170 g
-
unsalted butter20 g
-
tinned sweetcorn200 g
-
biltong cut in thin slices150 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
double cream200 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
340 kcal /
1422 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

South African
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilau Rice
30 Min
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Pease Pudding
13 Std. 10 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Red Cabbage
1 Std.
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Cooked Quinoa
15 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.