Lasagnes de poisson aux champignons

Lasagnes de poisson aux champignons

4.4 102 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La garniture
  • d'emmental coupé en morceaux
    100 g
  • de poireaux coupés en rondelles
    400 g
  • de champignons de Paris frais émincés
    100 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de fenugrec en poudre (voir "Conseil(s)")
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de filets de poisson blanc
    600 - 700 g
La béchamel
  • de beurre demi-sel
    40 g
  • de farine de blé
    60 g
  • de lait
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
Le montage
  • de lasagne précuites
    9 - 10 feuilles

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 320 kcal / 1340 kJ
Πρωτεΐνη 15.8 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 29.8 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων