
Συσκευές & Αξεσουάρ
椒麻雞捲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
米酒1 大匙
-
去骨雞腿肉 ,帶皮2 隻
-
糖2 大匙
-
醬油2 大匙
-
魚露1 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
花椒粉¼ 茶匙
-
蒜頭40 克
-
新鮮紅辣椒25 克
-
新鮮香菜25 克
-
水500 克
-
小黃瓜 切絲, 泡冰水備用100 克
-
高麗菜葉 切絲, 泡冰水備用100 克
-
無鹽烤花生 拍碎10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1010 kJ /
242 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

踏進泰國廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν