
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜炒肥腸
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
冷水60 克
-
醬油15 克
-
糖5 克
-
番茄醬15 克
-
太白粉1 茶匙
-
水 (川燙用)1000 克
-
米酒10 克
-
薑 切片25 克
-
大腸頭 切片300 克
-
花椒油15 克
-
花椒粒1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
蔥 切段(5公分)15 克
-
醃漬蔬菜 (任一種類) 切片30 克
-
鹽味烤花生15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
227 kcal /
950 kJ
Πρωτεΐνη
6.7 g
Λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
8.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν