Συσκευές & Αξεσουάρ
番茄起司歐姆蛋
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋6 顆
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          水500 克
- 
          100 克 聖女小番茄, ,切半櫻桃番茄 切半100 克
- 
          莫札瑞拉乳酪 切丁125 克
- 
          新鮮羅勒葉 手撕,裝飾用5 - 8 片
- 
          巴薩米可醋膏
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        495.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1079.3 kJ  / 
                        258 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        28.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        9.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        簡單化為神奇美味
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    