
Συσκευές & Αξεσουάρ
法式鮪魚烘蛋
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
櫛瓜150 克
-
紅蘿蔔50 克
-
洋蔥40 克
-
新鮮蒔蘿 ,取葉和莖5 克
-
新鮮羅勒葉5 克
-
奶油乳酪100 克
-
蛋3
-
鹽2 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
大燕麥片3 大匙
-
罐裝油漬鮪魚 ,瀝乾200 克
-
橄欖油1 大匙
-
芝麻葉 ,裝飾用
-
櫻桃番茄 ,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
624.1 kcal /
2611.1 kJ
Πρωτεΐνη
45.1 g
Λιπαρά
40 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.5 g
Νάτριο
3054.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

健康小食蛋料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν