 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
法式鮪魚烘蛋
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          櫛瓜150 克
- 
          紅蘿蔔50 克
- 
          洋蔥40 克
- 
          新鮮蒔蘿 取葉和莖5 克
- 
          新鮮羅勒葉5 克
- 
          奶油乳酪100 克
- 
          蛋3
- 
          鹽2 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 茶匙
- 
          大燕麥片3 大匙
- 
          罐裝油漬鮪魚 瀝乾200 克
- 
          橄欖油1 大匙
- 
          芝麻葉 裝飾用
- 
          櫻桃番茄 裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        3054.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2611.1 kJ  / 
                        624.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        40 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        14.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        20 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        健康小食蛋料理
                        8 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    