Muffins apéritifs sans gluten

Muffins apéritifs sans gluten

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 pièces

Υλικά

  • 100 g de farine de riz complète
  • 100 g de farine de quinoa
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 100 g de coulis de tomates
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chorizo détaillé en dés
  • 100 g de poivrons frais ou surgelés, détaillés en lamelles
  • 60 g d'olives vertes égouttées
    60 g d'olives noires, égouttées

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pièce

Πρωτεΐνη 7.1 g
Θερμίδες 936 kJ / 225 kcal
Λιπαρά 14.9 g
Φυτικές ίνες 2 g
Υδατάνθρακες 14.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων