Muffins apéritifs sans gluten

Muffins apéritifs sans gluten

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 pièces

Υλικά

  • de farine de riz complète
    100 g
  • de farine de quinoa
    100 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour les moules
    80 g
  • de coulis de tomates
    100 g
  • œufs
    3
  • de sel
    ½ c. à café
  • de chorizo détaillé en dés
    100 g
  • de poivrons frais ou surgelés, détaillés en lamelles
    100 g
  • d'olives vertes égouttées
    60 g
    60 g d'olives noires, égouttées

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 225 kcal / 936 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 14.6 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων