
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steak tartare
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
839.3 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
1140 kJ /
271.5 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29ωρ. 20 λεπτ.