Beef ragu

Beef ragu

4.3 752 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • red onion cut into quarters
    225 g
  • celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)
    100 g
  • carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
    180 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • dry red wine
    250 g
  • beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)
    1000 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tomato paste
    50 g
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • white sugar
    1 - 2 pinches
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • Parmesan cheese shaved, for garnishing

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 471.6 mg
Πρωτεΐνη 39.6 g
Θερμίδες 1691.2 kJ / 402.7 kcal
Λιπαρά 23.9 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 6.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων