Prosciutto and sun-dried tomato muffins

Prosciutto and sun-dried tomato muffins

4.1 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • olive oil spray for greasing
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • buckwheat groats
    60 g
  • raw almonds
    200 g
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • cottage cheese
    300 g
  • gluten free baking powder
    1 ½ tsp
  • water
    100 g
  • eggs
    5
  • salt
    1 tsp
  • prosciutto (approx. 200 g)
    12 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 289.7 kcal / 1216.8 kJ
Πρωτεΐνη 19.4 g
Λιπαρά 19.8 g
Υδατάνθρακες 7.6 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.6 g
Νάτριο 707.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων