
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
707.2 mg
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Λιπαρά
19.8 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato quiche with prosciutto
1ωρ. 15 λεπτ.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Spinach and feta muffins
40 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Keto crackers
1ωρ.