
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
289.7 kcal /
1216.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.4 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
707.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Quiche Lorraine
45 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Cheese and bacon scones
35 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Sweet potato quiche with prosciutto
1ωρ. 15 λεπτ.