Insalata di gamberi alla siciliana

4.8 97 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 200 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
  • 30 - 40 g di aceto di vino rosso
  • 10 g di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 40 g di succo di lime spremuto fresco
    40 g di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 300 g di acqua
  • 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (1 kg circa di gamberoni interi)
  • 4 - 6 fette di lime (2-3 mm)
    4 - 6 fette di limone, (2-3 mm)
  • 200 g di bulbo di finocchio a fettine sottili (1-2 mm)
  • 400 g di pomodorini a metà

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 752.9 mg
Πρωτεΐνη 12.8 g
Θερμίδες 726.8 kJ / 173.7 kcal
Λιπαρά 9.4 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Υδατάνθρακες 10.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων