 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
起士雞肉卷佐咖哩醬
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          60 克 伊丹乳酪, ,切塊高達乳酪(Gouda) 切塊60 克
- 
          培根丁60 克
- 
          去皮去骨雞胸肉 每片以蝴蝶切法平切對開800 - 850 克
- 
          醬油3 大匙
- 
          1 茶匙 肉高湯醬牛肉調味醬 (如:保衛爾、美極)1 茶匙
- 
          橄欖油40 克
- 
          洋蔥 切塊280 - 300 克
- 
          蒜頭 依個人口味調整2 - 3 粒
- 
          鹽1 小撮
- 
          地瓜 去皮、切塊(約4公分)400 克
- 
          蘋果,任一種類 去核(500克帶皮切片、180克去皮切片)680 克
- 
          醋 (可用蘋果醋或米醋),(詳見要訣)2 茶匙
- 
          咖哩粉 依個人口味調整1 茶匙
- 
          水200 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        59 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2745 kJ  / 
                        656 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        22 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        7.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        50 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    