 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蜂蜜檸檬雞佐芒果香緹醬
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
醃雞肉
- 
          蜂蜜30 克
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          甜紅椒粉½ - 1 茶匙
- 
          蒜頭1 粒
- 
          檸檬 取皮絲(切成1公分塊狀)及汁液1 顆
- 
          4 片 去皮雞柳, (約700克)附前段雞翅的去皮雞胸肉 (約800克) (詳見要訣)4 片
芒果香緹醬&蒸煮雞肉
- 
          香菜10 - 15 克
- 
          檸檬 取皮絲(切成1公分塊狀)及汁液3 - 6 顆
- 
          蒜頭2 粒
- 
          洋蔥 切塊100 克
- 
          紅甜椒 切塊75 克
- 
          1 - 2 平茶匙 乾辣椒碎片墨西哥辣椒(jalapeño) 去籽1 - 2 枝
- 
          芒果果肉 切塊(約1-2公分)500 克
- 
          鹽2 茶匙
- 
          糖100 克
- 
          水250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        43 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1346 kJ  / 
                        321 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    