 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
橙汁薑味鴨胸佐馬鈴薯泥
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          紅蔥頭40 克
- 
          蒜頭1 粒
- 
          老薑 去皮、切片(約0.2公分)20 克
- 
          60 克 柑橘果醬, ,多添加1大匙萊姆汁苦橙醬60 克
- 
          新鮮百里香 只取葉子1 小撮
- 
          橄欖油20 克
- 
          20 克 雪莉酒醋義大利黑醋20 克
- 
          波特酒50 克
- 
          水550 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
- 
          去皮鴨胸肉 (每片約150-200克) (詳見要訣)2 片
- 
          馬鈴薯 去皮、切小塊(約1公分)350 克
- 
          甜紅椒粉½ 茶匙
- 
          奶油30 克
- 
          牛奶120 克
- 
          新鮮四季豆 捏去頭尾、去筋120 - 150 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        43 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3136 kJ  / 
                        750 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        60 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    