五香蘑菇鴨胸佐蔬菜米飯

五香蘑菇鴨胸佐蔬菜米飯

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 老薑 、去皮、切片(厚約0.2-0.3公分)
    15 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) ,去籽
    1 根
  • 帶皮鴨胸
    700 克
    700 克 帶皮雞胸肉
  • 五香粉 ,市售或自製(詳見要訣),依個人口味調整
    2 - 3 大匙
  • 2 小撮
  • 1200 克
  • 自製蔬菜高湯醬
    2 茶匙
    2 塊 蔬菜高湯塊
  • 醬油
    80 克
  • 長粒米 (在來米)
    200 克
  • 青江菜 ,切段
    200 克
    200 克 大白菜, ,切段
  • 綠花椰菜 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 新鮮蘑菇
    250 克
  • 純芝麻油 (10克)
    2 茶匙
  • 蜂蜜 (約80克)
    3 - 4 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 600 kcal / 2512 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων