 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
五香蘑菇鴨胸佐蔬菜米飯
                
                Προετοιμασία 45 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          老薑 、去皮、切片(厚約0.2-0.3公分)15 克
- 
          蒜頭2 粒
- 
          新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 去籽1 根
- 
          700 克 帶皮雞胸肉帶皮鴨胸700 克
- 
          五香粉 市售或自製(詳見要訣),依個人口味調整2 - 3 大匙
- 
          鹽2 小撮
- 
          水1200 克
- 
          2 塊 蔬菜高湯塊自製蔬菜高湯醬2 茶匙
- 
          醬油80 克
- 
          長粒米 (在來米)200 克
- 
          200 克 大白菜, ,切段青江菜 切段200 克
- 
          綠花椰菜 切塊(約2公分)100 克
- 
          新鮮蘑菇250 克
- 
          純芝麻油 (10克)2 茶匙
- 
          蜂蜜 (約80克)3 - 4 大匙
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        42 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2512 kJ  / 
                        600 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        60 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    