
Συσκευές & Αξεσουάρ
德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊350 克
-
培根丁100 克
-
豬里肌肉500 - 600 克
-
鹽2 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
甜紅椒粉1 - 1 ½ 茶匙
-
煙燻培根片 (60-80克)6 - 8 片
-
德國酸菜 (罐裝或真空包)500 克
-
乾月桂葉 (προαιρετικό πεδίο)1 片
-
杜松子 (προαιρετικό πεδίο)3 粒
-
水500 克
-
馬鈴薯 ,切塊(約3公分)750 克
-
油炸用蔬菜油3 大匙
-
牛奶140 克
-
奶油40 克
-
肉豆蔻粉2 - 3 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
590 kcal /
2467 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν