 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          洋蔥 切塊350 克
- 
          培根丁100 克
- 
          豬里肌肉500 - 600 克
- 
          鹽2 茶匙
- 
          胡椒粉¼ 茶匙
- 
          甜紅椒粉1 - 1 ½ 茶匙
- 
          煙燻培根片 (60-80克)6 - 8 片
- 
          德國酸菜 (罐裝或真空包)500 克
- 
          乾月桂葉 (προαιρετικό πεδίο)1 片
- 
          杜松子 (προαιρετικό πεδίο)3 粒
- 
          水500 克
- 
          馬鈴薯 切塊(約3公分)750 克
- 
          油炸用蔬菜油3 大匙
- 
          牛奶140 克
- 
          奶油40 克
- 
          肉豆蔻粉2 - 3 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        47 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2467 kJ  / 
                        590 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        25 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        37 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    