 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜起士牛肉卷
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          特級初榨橄欖油 可多備一些刷油用20 克
- 
          帕瑪森起士 切塊50 克
- 
          洋蔥 切塊50 克
- 
          蒜頭 依個人口味調整2 粒
- 
          巴西利 只取葉子4 根
- 
          麵包粉40 克
- 
          牛絞肉400 克
- 
          蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          鹽2 茶匙
- 
          50 克 切達乳酪, ,切片(約0.2-0.3公分)格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切片(約0.2-0.3公分)50 克
- 
          菠菜葉25 克
- 
          黃椒 切片(約3-4公分)450 克
- 
          新鮮九層塔 只取葉子4 - 5 片
- 
          400 克 新鮮番茄, ,切塊(約2-3公分)罐裝切碎蕃茄400 克
- 
          水200 克
- 
          糖 (προαιρετικό πεδίο)1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        35 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2128 kJ  / 
                        508 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        31 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    