 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
加勒比海燉肉佐蒸米飯
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 9ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
加勒比海燉肉
- 
          800 克 去骨羊肉 (燉煮用), ,切塊(約3-4公分)去骨羊肩排 (詳見變化),切塊(約3-4公分)800 克
- 
          新鮮柳橙汁 (約1顆)50 克
- 
          新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)20 克
- 
          烏斯特調味醬60 克
- 
          蒜頭3 粒
- 
          洋蔥 切塊150 克
- 
          西洋芹 切塊180 克
- 
          香菜2 - 4 根
- 
          乾燥奧勒岡2 - 3 小撮
- 
          1 片 乾月桂葉新鮮月桂葉2 片
- 
          辣椒粉1 - 1 ½ 茶匙
- 
          油25 克
- 
          20 克 紅糖蔗糖20 克
- 
          濃縮蕃茄泥50 克
- 
          鹽1 ½ 茶匙
- 
          水450 克
蒸米飯
- 
          印度香米160 克
- 
          水400 克
- 
          鹽4 小撮
- 
          4 茶匙 奶油油4 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2438 kJ  / 
                        581 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    