 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蔬菜燉羊肉和庫司庫司
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          香菜 略切碎4 根
- 
          巴西利 只取葉子4 根
- 
          洋蔥 切塊120 克
- 
          羊肩肉 切塊,約 4公分500 克
- 
          鹽3 茶匙
- 
          胡椒粉½ 茶匙
- 
          橄欖油40 克
- 
          紅蘿蔔150 克
- 
          蕪菁80 克
- 
          櫛瓜200 克
- 
          庫司庫司(中型)300 克
- 
          橄欖油20 克
- 
          水350 克
- 
          水500 克
- 
          肉桂粉1 ½ 茶匙
- 
          乾薑粉1 茶匙
- 
          葡萄乾100 克
- 
          罐裝白色鷹嘴豆 瀝乾水份260 克
- 
          番紅花粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        37.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4026 kJ  / 
                        962.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        44.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        12.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        104.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    