Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi

Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi

3.5 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Involtini di verza al miglio
  • 250 g di chicchi di miglio
    250 g di bulgur
  • 1200 g di acqua
  • 6 - 12 foglie di cavolo verza (6 grandi o 12 piccole)
  • 180 g di cipolla a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di funghi freschi (tipo champignon, prataioli o shiitake)
  • 20 g di burro
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ - ¾ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai funghi
  • 30 g di burro
  • 80 g di panna (35% di grassi)
  • ½ - ¾ cucchiaino di sale
  • ¼ - ½ cucchiaino di pepe bianco macinato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 283 kcal / 1185 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων