Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi

Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi

3.5 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Involtini di verza al miglio
  • di chicchi di miglio
    250 g
    250 g di bulgur
  • di acqua
    1200 g
  • foglie di cavolo verza (6 grandi o 12 piccole)
    6 - 12
  • di cipolla a metà
    180 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di funghi freschi (tipo champignon, prataioli o shiitake)
    200 g
  • di burro
    20 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ½ - ¾ cucchiaino
Salsa ai funghi
  • di burro
    30 g
  • di panna (35% di grassi)
    80 g
  • di sale
    ½ - ¾ cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ¼ - ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 283 kcal / 1185 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων