
Συσκευές & Αξεσουάρ
大蒜乳酪培根貝果
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
大蒜奶油乳酪
-
水40 克
-
蒜頭15 克
-
檸檬汁2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化50 克
-
瑪斯卡澎乳酪 置於室溫軟化30 克
炒蛋
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
奶油5 克
大蒜乳酪培根貝果
-
培根3 片
-
黑胡椒粉 少許
-
匈牙利甜紅椒粉 少許
-
美生菜20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
923 kcal /
3858 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

早安!BRUNCH
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν