大蒜乳酪培根貝果

大蒜乳酪培根貝果

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份

Υλικά

大蒜奶油乳酪
  • 40 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 檸檬汁
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化
    50 克
  • 瑪斯卡澎乳酪 置於室溫軟化
    30 克
炒蛋
  • 2 顆
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 奶油
    5 克
大蒜乳酪培根貝果
  • 培根
    3 片
  • 黑胡椒粉 少許
  • 匈牙利甜紅椒粉 少許
  • 美生菜
    20 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 923 kcal / 3858 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων