
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and mint salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
320.3 kcal /
1345.8 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
297.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini chicken kyivs
45 λεπτ.
Asparagus tart with sour cream pastry
2ωρ.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1ωρ. 55 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Wonton soup
1ωρ.
Pork and prawn dumplings
55 λεπτ.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1ωρ.
Sushi salad
1ωρ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.