Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and mint salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
297.1 mg
Πρωτεΐνη
12.8 g
Θερμίδες
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Λιπαρά
16.1 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 λεπτ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.