
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Krabben-Suppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Möhre (100 g), in Stücken1
-
Butter in Stücken40 g
-
Wasser750 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 EL
-
Estragon, getrocknet1 TL
-
Erbsen, TK aufgetaut450 g
-
trockener Weißwein300 g
-
Nordseekrabben150 g
-
Sahne150 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
260 kcal /
1087 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOkroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Gazpacho
20min
Gazpacho Andalusia
40min
Gurkenkaltschale
2h 15min
Kalte Gurkensuppe
15min
Feta-Cremesuppe
35min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Kopfsalat-Suppe
30min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1h
Bunte Bohnensuppe
50min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min