
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Krabben-Suppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Möhre (100 g), in Stücken1
-
Butter in Stücken40 g
-
Wasser750 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 EL
-
Estragon, getrocknet1 TL
-
Erbsen, TK aufgetaut450 g
-
trockener Weißwein300 g
-
Nordseekrabben150 g
-
Sahne150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1087 kJ /
260 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMitternachtssuppe mit Lachs
45min
Basilikumsuppe
25min
Kohlrabisuppe
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Andalusische Fischsuppe
50min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Schnelle Linsen-Apfel-Suppe
30min
Kopfsalat-Suppe
30min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Original französische Zwiebelsuppe
1h