Συσκευές & Αξεσουάρ
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1089 kJ /
260 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Wasabi devilled eggs
25 λεπτ.
Thai noodle and seafood salad
50 λεπτ.