
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
eschalots cut into halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled, cut into thin pieces (2 mm)20 g
-
bitter orange marmalade60 g
-
lemon juice3 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Port wine50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (1 cm)350 g
-
ground sweet paprika½ tsp
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
fresh green beans cut into pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
750 kcal /
3136 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Easy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Chicken and refried bean burrito
45 λεπτ.
Swedish meatballs with gravy
30 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Irish stew
1ωρ. 30 λεπτ.