
Συσκευές & Αξεσουάρ
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh ginger peeled, cut into thin slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded if preferred½ - 1
-
duck breast fillets, skin on700 g
-
Chinese five spice powder (see Tips), to taste1 ½ - 2 tbsp
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)2 tsp
-
soy sauce80 g
-
long-grain white rice200 g
-
pak choi cut into pieces200 g
-
broccoli florets, cut into pieces (2 cm)100 g
-
fresh mushrooms250 g
-
toasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
honey (approx. 80 g)2 ½ - 3 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
600 kcal /
2512 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min