
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
cornflour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Classic meatloaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.
Ricotta gnocchi
2ωρ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Irish lamb stew
6ωρ. 20 λεπτ.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.