
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2467 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Easy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Chicken and refried bean burrito
45 λεπτ.
Swedish meatballs with gravy
30 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Irish stew
1ωρ. 30 λεπτ.