
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
2467 kJ /
590 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Classic meatloaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.
Ricotta gnocchi
2ωρ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Irish lamb stew
6ωρ. 20 λεπτ.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.