Συσκευές & Αξεσουάρ
Hirsenmehlbrot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Hirse100 g
-
Buchweizen100 g
-
Wasser330 g
-
frische Hefe25 g
-
Zucker1 TL
-
Brotmehl glutenfrei250 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Sesam1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1247 kJ /
298 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Υδατάνθρακες
56.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
Değerlendirme yok
Pita Brote
1sa 35 dk
Original Bagel
9sa 30 dk
Ruchbrot aus der Cakeform
3sa 40 dk
Grissini
2sa
Toastbrot
3sa
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1sa 10 dk
Bürli mit Roggen
12sa
Irisches Buttermilchbrot
45 dk
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2sa 10 dk
Bürli mit Roggen
12sa
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk