Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Brunnenkresse gewaschen und getrocknet
    30 - 40 g
  • Zitronensaft
    5 - 10 g
  • feinkörniges Salz
    2 TL
  • weisser Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
    500 g
  • Kopfsalat, Blätter
    10 - 12
  • Seebarsch ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
    500 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 471 kcal / 1971 kJ
Πρωτεΐνη 32.55 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 38.4 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων