
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pork belly, with skin cut in thin slices (0.3 cm)400 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
ginger juice (see tips)1 tbsp
-
dried lotus leaf soaked in hot water to soften (see tips)1
-
fresh ginger shredded10 g
-
fresh lychee peeled, pitted20 - 24
-
water700 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
399 kcal /
1669.4 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
37.7 g
Υδατάνθρακες
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Oriental Pork Dishes
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1ωρ.
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2ωρ. 50 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Malaysian Spiced Fried Chicken
4ωρ. 50 λεπτ.
Chilli with rice
50 λεπτ.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 λεπτ.
Picadillo (Texas Hash)
40 λεπτ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef Barbacoa
2ωρ.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 λεπτ.