Fish tagine with tahini

Fish tagine with tahini

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • onions cut into quarters
    200 g
  • white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
    1000 g
  • salt
    5 - 7 tsp
  • lemon juice, freshly squeezed
    100 g
  • onions cut into halves
    300 g
  • sunflower oil
    90 g
  • water
    700 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • tahini paste
    180 g
  • vinegar
    1 tbsp
  • bitter orange juice (see tip)
    200 g
  • toasted pine nuts to garnish
  • fresh parsley leaves chopped, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 956 kcal / 4000 kJ
Πρωτεΐνη 64 g
Λιπαρά 71.6 g
Υδατάνθρακες 13.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων