Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish tagine with tahini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
64 g
Θερμίδες
4000 kJ /
956 kcal
Λιπαρά
71.6 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Burger
2ωρ. 20 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Salmon Miso Soup
30 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Prawns with coriander coconut rice
35 λεπτ.
Salmon Burger
35 λεπτ.
Rice Wine Fish Fillet
Καμία βαθμολογία
Flower Crab Tofu Stew
Καμία βαθμολογία
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 λεπτ.