
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish tagine with tahini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
956 kcal /
4000 kJ
Πρωτεΐνη
64 g
Λιπαρά
71.6 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1h 25min
Pasta with tuna
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Simple steamed salmon
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Scallops with pea purée
25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min