
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy sea bass (samke harra)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaves4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
ground coriander1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
212 kcal /
887 kJ
Πρωτεΐνη
24.4 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Pasta with tuna
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min