Muhamara dip

Muhamara dip

4.8 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
450 g

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    100 g
  • bread in pieces
    40 g
  • red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)
    350 g
    350 g fresh Aleppo peppers, roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)
  • garlic cloves
    2 - 4
  • shelled walnuts
    75 g
  • pomegranate molasses
    2 tbsp
  • lemon juice, freshly squeezed adjust to taste
    1 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground paprika
    ½ tsp
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • Aleppo pepper flakes (προαιρετικό πεδίο)
    1 tsp
    1 tsp dried chilli flakes
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • fresh parsley or mint leaves, to garnish

Διατροφή ανά 450 g

Θερμίδες 1886 kcal / 7891 kJ
Πρωτεΐνη 18.1 g
Λιπαρά 172.6 g
Υδατάνθρακες 65 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων