
Συσκευές & Αξεσουάρ
Muhamara dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread in pieces40 g
-
red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)350 g
-
garlic cloves2 - 4
-
shelled walnuts75 g
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed adjust to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, to garnish
Διατροφή ανά 450 g
Θερμίδες
1886 kcal /
7891 kJ
Πρωτεΐνη
18.1 g
Λιπαρά
172.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40min
No fail béchamel
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Tomato pasta sauce
40min
Arrabbiata sauce
20min
Teriyaki sauce
25min
Chunky basil pesto dip
10min
Mushroom sauce
20min
Traditional hommus
25h 5min
Tomato ketchup
1h 10min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Grilled eggplant dip
2h