Συσκευές & Αξεσουάρ
Muhamara dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread in pieces40 g
-
350 g fresh Aleppo peppers, roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)350 g
-
garlic cloves2 - 4
-
shelled walnuts75 g
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice adjust to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp dried chilli flakesAleppo pepper flakes (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 450 g
Πρωτεΐνη
18.1 g
Θερμίδες
7891 kJ /
1886 kcal
Λιπαρά
172.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Broccoli Sauce
35 Min
Peanut Butter
5 Min
Tartare sauce
10 Min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Kimchi Sauce
20 Min
Bacon and Cranberry Jam
40 Min
Pistachio Butter
5 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Aji Verde Sauce
10 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Tartare Sauce
10 Min