
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
whole chicken with skin and bone, cut in 16 pieces1500 g
-
ground turmeric1 tsp
-
salt2 tsp
-
water220 g
-
tamarind paste1 tsp
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15
-
garlic cloves4
-
shallots80 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
fresh ginger2 ½ cm
-
fresh galangal2 ½ cm
-
cooking oil80 g
-
tomato purée200 g
-
sugar2 tbsp
-
yellow onions cut in slices120 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Mamak
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Cochinita Pibil
4 godz.
Sweet and sour pork ribs
40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.