
Συσκευές & Αξεσουάρ
One-Pot Barley and Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)1
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
fennel seeds1 tsp
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, divided1 ½ tsp
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)5 ½ oz
-
carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)6 oz
-
Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)10 oz
-
celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)4 ½ oz
-
pearl barley4 oz
-
water22 oz
-
vegetable stock paste2 heaping tsp
-
tomato paste1 oz
-
diced tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
-
baby portobello mushrooms sliced8 oz
-
parsley to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
347 kcal /
1452 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried Lentils
5h 15min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Ninguna valoración
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Ninguna valoración
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Tofu Stew
30min
Cauliflower Gratin
55min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Mushroom Taco Filling
35min