One-Pot Barley and Vegetables

One-Pot Barley and Vegetables

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
    1
  • dried porcini mushrooms
    1 oz
  • fennel seeds
    1 tsp
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • fresh ground pepper to taste, divided
    1 ½ tsp
  • yellow onions quartered
    5 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
    5 ½ oz
  • carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
    6 oz
  • Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
    10 oz
    10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
  • celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
    4 ½ oz
  • pearl barley
    4 oz
  • water
    22 oz
  • vegetable stock paste
    2 heaping tsp
  • tomato paste
    1 oz
  • diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
    1 can
  • baby portobello mushrooms sliced
    8 oz
    8 oz sugar snap peas, sliced
  • parsley to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 347 kcal / 1452 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων