
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥油雞腿
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)2 隻
-
鹽 (醃漬用)40 克
-
米酒40 克
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
蔥 ,切段3 支
-
薑5 片
-
香油30 克
-
蔥 ,切蔥花50 克
-
鹽1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
253.2 kcal /
1060 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν