蔥油雞腿

蔥油雞腿

4.4 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)
    2 隻
  • (醃漬用)
    40 克
  • 米酒
    40 克
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • ,切段
    3 支
  • 5 片
  • 香油
    30 克
  • ,切蔥花
    50 克
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 253.2 kcal / 1060 kJ
Πρωτεΐνη 18.2 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 0.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων